E-típusú szilikon cső

Termék leírása:

A Midsun Group Inc. E-típusú 050 és a 075 szigetelő csövei egy hosszában nyitott, normál esetben önmagát átfedő szilikon tömlő, mely 35 kV-ig nyújt szigetelést fázis és föld potenciálok között. A cső könnyedén felhelyezhető a védeni kívánt vezeték szakaszra -annak megbontása nélkül-, mivel hosszában nyitott kialakítású. Nincs szükség hőzsugorításra és speciális szerszámokra, mindössze egy vágószerszám kell a megfelelő hossz leszabására.
Az anyag kiváló fizikai tulajdonságait már jól ismerjük. Többek között tűz álló, UV álló, nem öregszik el, nem repedezik, kiváló szigetelőképességű, újra felhasználható, karbantartást nem igényel.
Azon áramkötések szigetelésére javasolt a felszerelése, ahol a középfeszültségű vezetékek viszonylag közel futnak egymáshoz, illetve föld potenciálhoz közel vannak elvezetve. Ezek rendszerint a távműködtetésű oszlopkapcsolók primer kivezetései és a túlfeszültség korlátozók közti szakaszok. A szigetelő cső alkalmazásával elkerülhető a primer zárlat ezen részeken, mely kedvelt kiülőhely a madaraknak.

E/INS 050 szigetelő cső narancssárga színben
E/INS 075 szigetelő cső narancssárga színben

Az alábbi berendezéseken alkalmazható:

  • Telemechanikus oszlopkapcsolók primer áramkötésein, melyek a kivezetések és a túlfeszültség korlátozók közti szakaszokat jelenti
  • Feszülstségváltók primer áramkötésein, melyek a kivezetések és a túlfeszültség korlátozók közti szakaszokat jelenti
  • Oszloptranszformátorok primer kötésein, 500-800 mm hosszban
  • Minden egyéb áramkötésen, ahol fenn áll a veszélye fázis-fázis, vagy a fázis föld potenciálok közötti madár okozota rövidzárlatnak

Gyakorlati példák:

Középfeszültségű áramkötéseken alkalmazott szigetelések

Scroll to Top